Festivalul George Enescu

Spectacular este partener media pentru cel mai mare festival de muzica clasica din Romania: George Enescu!

Grupul Spectacular a promovat editia din 2011 a festivalul prin diverse medii din arsenalul propriu: campanie de promovare la metrou, atat pe suporturi indoor cat si pe reteaua de digital signage Spectacular TV, in mediul outdoor a montat steaguri pe stalpi, pe cele mai relevante trasee spre locurile de desfasurare a festivalului si a montat un mesh gigant pe fatada principala a Salii Palatului. De asemenea Spectacular sponsorizeaza site-ul evenimentului, atat de necesar pentru promovarea online!

Spectacular continua traditia si in 2014, fiind alaturi de Festivalul George Enescu! Anul acesta este unul extrem de important pentru festival, principalele obiective fiind consolidarea recunoasterii interne si internationale a evenimentului in randul publicului de specialitate si al iubitorilor muzicii clasice, precum si dezvoltarea sa ca brand cultural de tara.

Continuam si in acest an parteneriatul cu Festivalul George Enescu, sustinand editia a XIV-a a Concursului International "George Enescu", singura competitie de acest gen din România, recunoscuta de forurile internationale de specialitate.