Schimbare ”spectaculara” a peisajului de la metrou

Data publicarii: 2013-06-04

Un peisaj invadat de liane si plante curgatoare si un ecran urias pe care ruleaza noul spot Hornbach, atrag toate privirile in statia de metrou Unirii 2. Este noul proiect implementat de Spectacular pentru retailerul de materiale de constructii si gradinarit Hornbach.

Proiectul face parte din campania ”E randul tau!”, care a debutat in martie, campanie menita sa comunice faptul ca oricine poate fi un model pentru sine si cei din jur, realizand propriile proiecte de casa si gradina. Nimic nu este prea greu sau imposibil. Cu un partener precum Hornbach,  iti poti realiza propriul univers,  asa cum reuseste si personajul spotului.

Creatia campaniei a fost realizata de Heimat Germania iar de media s-a ocupat Kepi Consult.

Pentru ca tipul de proiecte pe care le realizam sunt cele care fac diferenta si influenteaza impactul unei campanii, venim mereu in intampinarea clientilor cu proiecte creative, atat prin design cat si prin tehnologie, pentru a-i ajuta sa se diferentieze prin inovatie. Nu exista retete verificate sau proiecte de succes ci doar profesionalism, viziune si dorinta de a iesi din conventional.

De la aceste premise s-a pornit si in cazul acestui proiect iar rezultatul a fost pe masura.