Festivalul George Enescu editia 2017

Spectacular este din nou alaturi de cel mai mare festival de muzica clasica din Romania, George Enescu, in calitate de partener Silver.

Festivalul George Enescu este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica clasica din Europa si are loc la fiecare doi ani, in onoarea compozitorului George Enescu. Unii dintre cei mai apreciati muzicieni ai lumii sustin concerte la Bucuresti in luna septembrie.

Recitalurile de muzica clasica vor putea fi vizionate pe site-ul Televiziunii Romane - tvr.ro, pe site-ul oficial al festivalului - festivalenescu.ro si pe site-ul companiei Tiriac Leasing, la adresa festivalenescu.tiriacleasing.ro.

Tiriac Leasing, unul dintre liderii pietei de leasing din Romania, parte a Grupului Tiriac, sustine transmiterea online, in timp real, a concertelor care se desfasoara la Bucuresti, la Sala Mare a Palatului, Ateneul Roman si Sala Radio, incluse in cadrul editiei 2017 a Festivalului George Enescu, din perioada 2-24 septembrie 2017, anunta responsabilii de comunicare ai companiei.

Puteti descarca programul festivalului in format PDF de aici:

PROGRAM FESTIVAL GEORGE ENESCU 2017