Panouri spectaculare la metrou

Din luna decembrie, oferta Spectacular s-a imbogatit cu un nou tip de suport indoor în reteaua metroului din Bucuresti: panouri publicitare cu dimensiunea de 12x3m. Noile suporturi au fost montate in majoritatea statiilor de metrou din capitala, dincolo de calea de rulare, asigurand astfel o expunere excelenta a mesajului comunicat.

Astfel, Spectacular administreaza acum aproape toate spatiile publicitare din metrou. Prin varietatea suporturilor media oferite le dam clientilor nostri posibilitatea de a construi ceea ce noi numim un brandscape – un intreg peisaj reformulat in conformitate cu o identitate de brand.

650.000 de pasageri calatoresc zilnic cu metroul. Acestia petrec in medie 10 minute pe zi asteptand in statiile de metrou. Dimensiunea si proximitatea fata de peron a panourilor garanteaza vizualizarea si retinerea mesajului brandului. De asemenea, formatul wide-landscape al acestora si dimensiunile generoase, prin posibilitatile grafice pe care le ofera la nivel de layout, contribuie la o comunicare eficienta, creativa si de impact.