Cadoul perfect pentru iubitorii de bricolaj - un nou magazin Hornbach, promovat de Spectacular

Deschis chiar inaintea sarbatorilor de iarna, Hornbach Prisma este cel de-al patrulea magazin de bricolaj detinut de reteaua germana in Romania. Construit in partea de nord a Bucurestiului, in locul fostului centru comercial „Prisma” de pe DN1, noul magazin a fost promovat prin intermediul steagurilor pe stalpi, un suport eficient atat pentru directionarea traficului cat si pentru consolidarea imaginii.

Astfel, au fost accesate cu succes zone cu trafic intens, unde spre deosebire de suporturile clasice, care se diferentiaza cu greu in aglomerarea urbana, steagurile au asigurat impact visual puternic prin repetitivitate si amplasare in campul de atentie al conducatorilor auto.

Alaturi de steaguri, au fost utilizate in promovare suporturile Spectacular de tip backlit, pentru comunicarea deschiderii in proximitatea magazinului, dar si in zonele rezidentiale, unde potrivit studiilor, veniturile medii ale locuitorilor sunt ridicate iar potentialul de achizitie pe segmental de bricolaj este crescut.